Transports al Maresme. Carreteres, Trens, Autobusos i Taxis.
Transports al Maresme.
EL TRANSPORT AMB TAXI

Bàsicament, totes les poblacions del Maresme disposen d'un servei de Taxis. Alguns d'ells adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Per veure la relació de taxistes del Maresme, Premi aquí.
LA XARXA D'AUTOPISTES I CARRETERES.
La comarca de El Maresme està molt bé comunicada amb les comarques adjacents. Per carretera es pot accedir des de les grans poblacions més pròximes amb gran facilitat i per vies d'alta velocitat. Des de Barcelona podem accedir per la C-32, des de Granollers arribar per la C-60, des de Terrassa i Sabadell ens fiquem a la C-58 llavors més endavant a La Roca del Vallès ens desviem per la C-32. Des de Girona podem accedir per la A-7 llavors més endavant a La Roca del Vallès ens desviem cap a la C-32. Tot això es complementa amb la carretera Nacional II que travessa tota la costa de El Maresme de punta a punta i les carreteres comarcals que en general estàn ben conservades. Amb aquesta xarxa viària pot visitar qualsevol punt de El Maresme amb gran facilitat.


EL TRANSPORT AMB AUTOBUSOS
El transport públic amb autobusos regulars ens ofereix itineraris urbans, comarcals, provincials i fins i tot estatals ja que del Maresme concentra importants empreses d'autobusos i autocars per desplaçar-se a qualsevol lloc amb altes freqüències de pas.

Des d'aquesta pàgina, volem donar reconeixement a l'empresa Cases que des de l'any 1.936 a l'1.996 ha donat servei a la comarca del Maresme. En aquest any, va ser comprada per Sarbus (actualment denominada MOVENTIS el que va aportar una important renovació de la flota així com un nou disseny de serveis, itineraris, horaris, i sistemes d'informació de les línies regulars que donen el seu servei a la comarca del Maresme.

Per veure informació d'horaris Premi aquí.


PUBLICITAT
¿Com puc estar en aquesta web?
Per oferir GRATIS els teus serveis en aquesta web pulsa aquí.
Si desitges destacar entre els teus competidors sé el nostre 'col·laborador' per sol 12€ a l'any. pulsa aquí.
TAXI PREMIA
Recollides en Aeroports, ports i hotels. Paqueteria i Documents. Viatges de llarg recorregut.